Haemme kokenutta ohjelmistosuunnittelijaa Kuopioon!

Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen sekä asiakas- että henkilöstömäärämme jatkavat kasvuaan. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja samaan laatuun ja täsmällisyyteen haluamme tähdätä myös organisaatiomme sisällä. Näin ollen haemme Kuopioon kekseliästä ja kokenutta ohjelmistosuunnittelijaa kehittämään meidän softaa.

Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta ohjelmistokehityksestä sekä kykyä hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia. Vankan kokemuksesi lisäksi haluat aidosti oppia uusia asioita ja kehittää itseäsi.

Me puolestamme tarjoamme sinulle kiinnostavia tehtäviä ja teknisesti haastavia projekteja. Tulemalla meille töihin, pääset mielenkiintoiselle paikalle vahvasti kasvavassa yrityksessä, jolla on jatkuva tahto kehittyä yhä paremmaksi yhdessä asiakkaittensa kanssa.


Kokenut ohjelmistosuunnittelija, Kuopio

Oletko vahvan kokemuksen omaava ohjelmistosuunnittelija? Kuulostavatko back-end kehitys, tietokannat ja pilviteknologiat tutuilta? Oletko valmis käärimään hihat ja tarttumaan mielenkiintoisiin ja teknisesti haastaviin projekteihin? Hae meille!

Hakuaika 31.08.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi