Power Cup, Kuopio

Ropo Power Cupin kumppanina – n. 7000 lentopallonuorta Kuopiossa

Vuoden suurin lentopallotapahtuma Power Cup järjestettiin viikonloppuna Kuopiossa. Ropo oli mukana mahdollistamassa junioreiden suurturnauksen järjestämisen – tänä vuonna tapahtuma keräsi paikalle 841 joukkuetta ja noin 7000 lasta ja nuorta.

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Kuopiossa tapahtuma kokosi yhteen yli 7 000 pelaajaa ja kaiken kaikkiaan 10 000 kävijää. Turnaus on voimannäyttö suomalaisesta lentopallon juniorityöstä.

Ropo on ollut pitkään Suomen lentopalloliiton kumppani ja yhtiön kotikaupungissa järjestetty suurtapahtuma oli looginen huipennus yhteistyölle.

– Junioriurheilun ja erityisesti joukkueurheilun tukeminen on Ropon arvojen mukaista. Haluamme olla mukana innostamassa nuoria liikunnan pariin ja löytämään omat vahvuutensa yhdessä tekemisen kautta, Ropon brändi- ja markkinointipäällikkö Jenni Jantunen kommentoi.

– On hienoa, että Power Cup saatiin tänä vuonna Kuopioon. Lentopalloliiton kumppanuudessa tapahtuma oli tämän vuoden kohokohta, Jantunen jatkaa.

Kuopioon pystytettiin turnauksen vuoksi yli 250 ulkokenttää, joilla pelattiin neljän päivän aikana noin 4500 ottelua. Otteluiden lisäksi tapahtumaan liittyi paljon oheisohjelmaa Kuopio-hallissa ja ympäri kaupunkia.

Lasten ja nuorten tapahtumassa nähtiin paljon myös lajin ammattilaisia. Maajoukkueen nykyisestä ja entisestä edustuksesta paikalla olivat mm. päävalmentaja Tuomas Sammelvuo, Lelu Ojansivu, Lauri Kerminen, Akseli Lankinen ja Olli Kunnari.

www.powercup.info