Haemme Test Manageria Kuopioon

Kilpailukykymme perusta on Ropo Teknologiat-tiimin tuottama oma ohjelmistotuotanto, jonka ansiosta meillä on käytössämme nykyaikaisimmat teknologiat. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen tarvitsemme lisää osaajia kehittämään kansainvälistyvää palvelutarjoamaamme.


Test Manager, Kuopio

Olet etsimämme vahvistus, mikäli omaat kokonaisvaltaista ymmärrystä testauksesta, testausprosessien hallinnasta sekä testaustyövälineistä. Tulevassa tehtävässä sinua auttavat hyvät kommunikointitaidot, halukkuus jatkuvaan oppimiseen, kyky hoitaa keskeneräiset asiat maaliin sekä uskallus haastaa ja parantaa olemassa olevia testausprosesseja uusilla näkökulmilla. Hae meille Test Manageriksi Kuopioon!

Hakuaika 15.6.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi