Haemme controlleria Kuopioon!

Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen sekä asiakas- että henkilöstömäärämme jatkavat kasvuaan. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja samaan laatuun ja täsmällisyyteen haluamme tähdätä myös organisaatiomme sisällä. Näin ollen haemme Kuopioon tarkkaa ja kekseliästä controlleria kehittämään taloushallintomme prosesseja.

Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja kirjanpidon prosessien ymmärrystä. Erityisesti kokemus modernista taloushallinnosta sekä asiantuntemus kirjanpitoprosessien automatisoinnista katsotaan eduksi.

Vastaat konsernin ulkoistetun kirjanpidon kontrolloinnista ja kirjanpitoprosessien kehittämisestä. Osallistut kirjanpidon prosessien sekä liiketoiminnan ohjausjärjestelmien kehitykseen taloushallinnon näkökulmasta. Lisäksi vastuullesi kuuluu kirjanpidon kuukausikatkot, tilinpäätösprosessin kontrollointi, raporttien laatiminen viranomaisille ja muille sidosryhmille sekä muita talous- ja yleishallintoon liittyviä tehtäviä.


Controller, Kuopio

Oletko tarkka ja kekseliäs taloushallinnon ammattilainen? Kuulostaako kirjanpitoprosessien automatisointi tutulta? Onko sinulla tapana haastaa vallalla olevat tavat tehdä asioita ja pyrit aina kehittämään entistä parempia toimintamalleja ja ratkaisuja? Oletko valmis käärimään hihat ja tarttumaan uusiin haasteisiin nopeatempoisen kasvuorganisaation tarjoamassa vauhdissa? Hae meille controlleriksi!

Hakuaika 3.6.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi