Haemme lisää asiakasneuvojia Outbound-tiimiin Kuopioon

Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen olemme perustaneet uuden asiakaspalvelukeskuksen Kuopioon ja nyt rekrytoimme lisää kehittymishaluisia asiakasneuvonnan ammattilaisia Outbound-tiimiin.

Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, tavoitteellista työotetta ja hyviä neuvottelutaitoja. Laskutus- ja perintäalan tuntemus sekä kokemus puhelintyöstä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea oppimisen into ratkaisee.

Työssäsi kontaktoit loppuasiakkaitamme heidän laskuihinsa liittyvissä asioissa. Neuvottelet asiakkaiden kanssa laskujen maksamisesta ja sovit maksuaikatauluista. Olet asiakkaan näkökulmasta saatavien hallinnan ammattilainen, josta huokuu iloinen palvelufiilis.


Myynnillisiä asiakasneuvojia Outbound -tiimiin, Kuopio

Oletko aina halunnut olla osa jotakin uutta ja jännittävää? Nautitko tavoitteiden saavuttamisesta ja työstä, jossa oman työn tuloksesta palkitaan? Hae uuteen Outbound-tiimiin Kuopioon!

Hakuaika 19.4.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi