Mika Ruokonen, Futurice

Mika Ruokonen Ropon hallitukseen

Ropo Capitalin hallituksen uudeksi jäseneksi on nimitetty kauppatieteiden tohtori Mika Ruokonen (s. 1979). Ruokonen työskentelee Futuricella liiketoimintajohtajana ja tuo Ropon hallitukseen näkemystä erityisesti teknologiavetoisen liiketoiminnan kehittämisestä.

Mika Ruokonen on aloittanut Ropo Capitalin hallituksen jäsenenä 20.3.2018. Ruokonen toimii digitaalisia palveluita rakentavan Futuricen liiketoimintajohtajana – työssään Ruokosen tavoitteena on auttaa asiakkaita menestymään digitaalisessa toimintaympäristössä ja kehittää kilpailuetua teknologian keinoin.

Aiemmin Ruokonen on toiminut mm. Sanoman digitaalisten rekrytointipalveluiden johtajana ja Deloittella konsulttina. Ruokosella on kokemusta myös yritysten kansainvälistymisestä ja startup-yritysten kasvattamisesta.

– Mika on taustaltaan digitalisti ja tuo Ropon hallitukseen vahvaa osaamista teknologiaan ja digitalisaatioon liittyen. Mika tulee olemaan tärkeä sparrauskumppani, jolla on kokemusta nimenomaan teknologiavetoisen liiketoiminnan kehittämisestä. Näen, että Mika täydentää Ropon hallitusta erittäin hyvin, kuvailee Ropo Capitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa.

– Olen todella innoissani liittyessäni Ropon hallituksen tiimiin. Ropo on ammattimaisesti johdettu yritys, jossa on erittäin hyvä draivi päällä. Yrityksen toimiala tarjoaa myös paljon uusia mahdollisuuksia innovatiivisille ja teknologiaa hyödyntäville toimijoille, kuten Ropo. Haluan kantaa korteni kekoon sen eteen, että Ropo menestyy entistä digitalisoituvammassa toimintaympäristössä myös jatkossa, kertoo hallituksen jäseneksi valittu Mika Ruokonen.

Ropon hallituksessa toimivat Ruokosen lisäksi puheenjohtaja Pentti Tuunala (Partner, Sentica Partners), Johan Wentzel (Partner, Sentica Partners), Petri Tukiainen (Trust Kapital Groupin perustaja) ja Mikko Isotalo (Toimitusjohtaja, Lujabetoni). www.ropocapital.fi/yritys/