Haemme taloushallinnon traineeta

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan liiketalouden opiskelijalle kansainvälistyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme. Tule meille kasvamaan taloushallinnon ammattilaiseksi!

Työssä vaaditaan tarkkuutta ja hyvää organisointikykyä sekä erityisesti innokkuutta uuden oppimiseen. Kaikilta hakijoilta edellytämme liiketalouden tai kauppatieteiden opintoja, ja taloushallinnon ja kirjanpidon perusteiden tunteminen katsotaan eduksi.

Taloushallinnon traineena pääset perehtymään monipuolisiin työtehtäviin hallintokoordinaattorin ja talousjohtajan ohjauksessa.


TALOUSHALLINNON TRAINEE

Oletko liiketalouden tai kauppatieteiden opiskelija? Onko sinulla palava halu oppia uutta ja työskennellä taloushallinnon tehtävien parissa? Olisitko yksi meistä?

Hakuaika 21.1.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi