Rekrytointi: Hae mukaan huippujoukkoon!

Haemme senior ja junior full-stack -ohjelmistosuunnittelijoita Kuopioon

Kilpailukykymme perusta on Ropo Teknologiat-tiimin tuottama oma ohjelmistotuotanto, jonka ansiosta meillä on käytössämme nykyaikaisimmat teknologiat. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen tarvitsemme lisää osaajia kehittämään kansainvälistyvää palvelutarjoamaamme.

Kaikilta hakijoilta odotamme ohjelmointikokemusta ja Java-, PHP- tai C#-osaaminen katsotaan hakijan eduksi. Taloushallinnon ymmärryksestä on myös etua tehtävien hoitamisessa, mutta ennen kaikkea jatkuva oppimisen into ja asenne ratkaisevat.

Valitsemamme työntekijät saavat tukea uusiin työtehtäviin sisäisten koulutusten sekä henkilökohtaisen tutorin avulla.Tarjoamme uusia haasteita ja sinulle räätälöidyn kehityspolun osana huipputiimiä!


SENIOR JA JUNIOR FULL-STACK -OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

Oletko ohjelmistosuunnittelun ammattilainen tai tuleva sellainen? Onko sinulla halu tarttua uusiin haasteisiin ja päästä mukaan suunnittelemaan kansainvälistyvää palvelutarjoamaamme? Olisitko yksi meistä?

Hakuaika 31.1.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi