Kuopioon avataan contact center helmikuussa

Kuopioon avattava contact center keskittyy mm. maksamiseen liittyvään asiakaspalveluun ja työllistää alkuvaiheessa noin 30 uutta työntekijää. Paikat on avattu hakuun ja haastattelut aloitetaan heti.

Suomen johtavaksi kotimaiseksi laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoajaksi kasvanut Ropo Capital palkkaa kymmeniä uusia työntekijöitä Kuopioon ja pääkaupunkiseudulle. Rekrytointitarpeen taustalla vaikuttavat erityisesti yhtiön onnistumiset suurasiakassektorissa.

Yhtiön asiakkaina on yli puolet Suomen energiayhtiöistä ja asema on vahvistunut myös muilla suurten laskutusvolyymien aloilla kuten terveyspalvelut, vakuutus, jätehuolto sekä media- ja kustannustalot.

Elenia, Savon Voima, Lääkärikeskus Aava ja Jätekukko ovat muutamia esimerkkejä Ropo Capitalin tuoreista asiakkuuksista.

Ropo Capitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa kertoo, että asiakasmäärän kasvu näkyy rekrytointeina erityisesti asiakaspalvelussa.

– Kasvu vaatii tekijänsä. Uusien asiakkuuksien myötä erityisesti asiakaspalvelussa tarvitaan lisää osaajia. Rekrytointeja tehdään myös it-puolelle, mutta selvästi asiakaspalvelua maltillisemmin, täsmentää Aurasmaa.

Ropo Capital työllistää tällä hetkellä reilut 140 työntekijää, joista suurin osa työskentelee Kuopion päätoimipisteessä. Uusien rekrytointien myötä Ropon henkilöstömäärä tulee nousemaan yli 200 asiantuntijaan.

– Kuopiossa ja lähiseudulla on paljon osaavaa työvoimaa ja uskomme, että meidän porukkaan löytyy hyvin sopivia vahvistuksia. Meillä on mahtava perehdytysohjelma, joten työtaustaa tärkeämpää on, että löydämme meille oikeanlaiset tyypit. Me ei olla mikään villasukkatehdas vaan kasvuyhtiö, jolla on kovat tavoitteet. Meininki on hyvä ja voin luvata, että ei vituta tulla töihin, Aurasmaa kehuu.

– Kuopion kaupunki on ollut aktiivisesti mukana suunnittelemassa meidän toimintaa helpottavia toimenpiteitä mm. rekrytoinnin suhteen. Helsingistä saapuneena voin hehkuttaa tätä ilmapiiriä ihan täysillä – Savo on vähän tällainen omalaatuisten osaajien paikka, ja se sopii meille ropolaisille paremmin kuin hyvin. Katsotaan mitä kaikkea kaupungin kanssa keksitään, joka tapauksessa toivotaan, että hakemuksia tulee, Aurasmaa toteaa.

Lisätietoja työpaikkoihin liittyen:
Jenna Kokkonen, HR-päällikkö, Ropo Capital, puh. 044 756 9901, jenna.kokkonen@ropocapital.fi

Katso avoimet työpaikat>>