Ropo Capital_asiakasvideo_Riitta Johansson_Gridit

Asiakasvideo: Case Gridit

Gridit Hankintaosuuskunnan toimitus- ja hankintajohtaja Riitta Johansson kertoo videolla Ropo Capitalin kanssa solmitun kumppanuuden hyödyistä. Ropo tarjoaa Griditin jäsenyhtiöille toimialojen erityisvaatimukset huomioivan laskun elinkaaripalvelun.

Ropo tarjoaa Griditin jäsenyhtiöille automatisoidun laskun elinkaaripalvelun, johon sisältyy laskujen lähetys, saatavien hallinta ja mahdolliset perintätoimet. Osuuskunnassa on tällä hetkellä kolmisenkymmentä jäsenyhtiötä ympäri Suomea.

– Ammattiostajana haluan varmistaa, että jokainen kumppanimme on alansa paras. Ropo Capitalin kanssa tiedän, että jäsenyhtiöillemme kilpailutettu laskutuksen kokonaisprosessi toimii tehokkaasti ja jäsenyhtiöillämme vapautuu työaikaa ydinliiketoimintaansa, Griditin toimitus- ja hankintajohtaja Riitta Johansson tiivistää.

– Laskutus on jokaisen yrityksen kannalta elintärkeä osa-alue – se ei kuitenkaan ole meidän jäsenyhtiöidemme ydinosaamista. Ropon kanssa tehdyllä sopimuksella varmistamme, että jäsenyhtiömme saavat haltuunsa aina viimeisimmän osaamisen ja nykyaikaiset ratkaisut, Johansson kuvailee.

 

Tutustu tarkemmin Gridit Hankintaosuuskuntaan:
www.gridit.fi