Kuva: Kuopion yliopistollinen sairaala

Ropon joululahjoitus KYSin laitehankintoihin

Ropon henkilöstö on valinnut tämän vuoden joululahjoituskohteeksi Kuopion yliopistollisen sairaalan. Lahjoituksella tuetaan KYSin akuuteimpia laitehankintoja.

Ropo Capital on muistanut asiakkaitaan jo usean vuoden ajan sähköisin joulutervehdyksin ja lahjoittanut joulukortteihin varatun summan hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna Ropon henkilöstö äänesti lahjoituskohteeksi Kuopion yliopistollisen sairaalan.

– Ropon lahjoituskohteiksi valitaan aina henkilöstöllemme tärkeitä kohteita. Joululahjoitus kohdennetaan nyt KYSin valitsemiin laite- / tarvikehankintoihin sen mukaan, missä tarvetta on eniten, kertoo Ropo Capitalin brändi- ja markkinointipäällikkö Jenni Jantunen.

– Terveys, ihmisen eloon jääminen ja nopeampi toipuminen korostuivat tänä vuonna henkilökunnan äänestyskommenteissa, Jantunen jatkaa.

KYS on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta. Se vastaa vaativasta erikoissairaanhoidosta Pohjois-Savon sairaanhoitopiirissä ja lähes miljoonan itä- ja keskisuomalaisen erityistason erikoissairaanhoidosta Etelä-Savon, Itä-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiireissä.

KYS on Suomen suurin lääkärikouluttaja ja maamme suurimpia terveydenhuoltoalan opetussairaaloita. KYSissä hoidetaan vuosittain 90 000 potilasta.

Kuopion yliopistollisen sairaalan toimintaan voit tutustua tarkemmin KYSin nettisivuilla osoitteessa www.psshp.fi.

Kuva: Kuopion yliopistollinen sairaala