Helsinki Seagulls

Ropo vauhdittaa Helsinki Seagullsin menestystä

Ropo Capital on aloittanut yhteistyön Korisliigaa pelaavan Helsinki Seagullsin kanssa. Pääkaupunkiseudulta haluttiin sponsorointikohde, jossa on positiivista energiaa ja näyttämisen halua.

Ropon sponsorointikohteiksi valitaan tahoja, joilla on samankaltainen arvopohja kuin Ropossa. Joukkueurheilun tukeminen sopii Ropon arvoihin hyvin; joukkueessa korostuu tavoitteellinen toiminta, yhdessä tekeminen ja jokaisen pelaajan vahvuuksien hyödyntäminen.

– Seagulls on nostanut osaltaan suomalaisen koripallon tasoa ja joukkueen meininki on aivan mahtava. Tekemisessä näkyy samanlaista draivia kuin meillä Ropossa; joukkue on yhtenäinen ja pelaa aina voitosta. Meidän yrityskulttuurissa ja kilpaurheilussa on paljon samaa; ollaan valmiita tekemään töitä menestyksen eteen ja tavoitteita kohti edetään määrätietoisen strategian mukaisesti, kertoo Ropo Capitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa.

Sponsorointi tuo Ropolle näkyvyyttä erityisesti Helsingissä, mutta joukkueen hyvän media-arvon myötä myös muualla Suomessa. Ropo näkyy Seagullsin koti- ja vieraspeliasuissa sekä joukkueen kotiotteluissa Töölön Kisahallissa.

Seagullsin lisäksi Ropo sponsoroi Suomen miesten lentopallomaajoukkuetta, KalPaa ja Leka Volleyta sekä kahdeksaa juniorijoukkuetta Kuopiossa ja pääkaupunkiseudulla.

www.helsinkiseagulls.net