Haussa palveluasiantuntija ohjelmisto- ja palvelutuotantoon

Haemme palveluasiantuntijaa ohjelmisto- ja palvelutuotantoon Kuopion toimipisteeseen. Tehtävänäsi on varmistaa, että ohjelmisto- ja palvelutuotantomme on laadukasta ja toimivaa. Viihdyt tehtävässäsi, sillä tykkäät ratkoa ongelmia ja toimia nopeatempoisessa ympäristössä, olet innokas oppimaan uutta ja utelias ottamaan asioista selvää.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.Työpaikkasi sijaitsee toimitiloissamme Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Käytössäsi on kattava työterveyshuolto, laajat vakuutukset sekä hyvät henkilöstöedut. Tärkeintä unohtamatta – sinulla on aivan mahtavat työtoverit!


Palveluasiantuntija ohjelmisto- ja palvelutuotantoon, Kuopio

Haussa palveluasiantuntija, joka varmistaa, että ohjelmisto- ja palvelutuotantomme on laadukasta ja toimivaa. Menestyt tehtävässäsi, sillä sinulla on ohjelmisto -ja palvelutuotannon perusteet hallussa ja olet hyvällä asenteella varustettu projektitöiden ammattilainen.

Hakuaika 12.11.2017 asti

Lue koko ilmoitus»