Ropo Capital on Lappeenrannan Energian laskutuskumppani

Ropo Capital on Lappeenrannan Energian laskutuskumppani

Lappeenrannan Energia on uudistanut laskutustaan ja ulkoistanut laskun elinkaaren hallinnan kotimaiselle Ropo Capitalille. Energiayhtiölle toteutettuun palveluun sisältyy laskujen välitys, maksuneuvonta, reskontran hoito sekä saatavien hallinta.

Lappeenrannan Energia Oy on Lappeenrannassa toimiva, kaupungin kokonaan omistama konserniyhtiö. Yhtiön pääasiallinen toiminta on kaukolämmön, maakaasun, sähkön ja veden jakelu ja myynti. Viime vuonna yhtiön liikevaihto oli 124,2 miljoonaa euroa.

Ropo Capital on vastannut Lappeenrannan Energian laskun elinkaaren hallinnasta helmikuusta 2017 alkaen.

– Energiasektorilla olemme selvästi Suomen suurin laskutuskumppani. Suurin osa suomalaisten sähkölaskuista lähetetään meidän kauttamme, kertoo Ropo Capitalin asiakkuusjohtaja Mikko Uotinen.

Lisätietoja:
Marko Pollari, Energiakaupan johtaja, Lappeenrannan Energia, puh. 020 177 6140, marko.pollari@lreoy.fi
Mikko Uotinen, asiakkuusjohtaja, Ropo Capital, puh. 040 500 4339, mikko.uotinen@ropocapital.fi

Lappeenrannan Energia tuottaa ja myy vesi- ja energiapalveluita sekä hallinnoi ja kehittää jakeluverkkoja. Lappeenrannan Energia tunnetaan asiakasläheisenä luotettavista palveluistaan. Emoyhtiön lisäksi toimintaa hoidetaan kahden tytäryhtiön voimin, jotka ovat Lappeenrannan Lämpövoima Oy ja Lappeenrannan Energiaverkot Oy. www.lappeenrannanenergia.fi