Savon Voima laajentaa yhteistyötä Ropo Capitalin kanssa

Savon Voima ja Ropo Capital ovat solmineet julkisen kilpailutuksen jälkeen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Ropo vastaa jatkossa energiakonsernin laskun elinkaaren hallinnasta. Palveluun sisältyy koko laskutusprosessi laskujen välityksestä reskontran hoitoon ja saatavien hallintaan.

Savon Voima on yksi Suomen suurimmista energiapalveluiden tarjoajista. Konsernin ydinliiketoimintaa ovat sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut. Savon Voima Verkko Oy:n asiakasmäärä on noin 116 900, ja konsernin liikevaihto noin 185 miljoonaa euroa (2016).

– Savon Voima on meille merkittävä asiakkuus. On hienoa laajentaa yhteistyötä toisen vahvasti savolaisen yhtiön kanssa, kommentoi Ropo Capitalin asiakkuusjohtaja Mikko Uotinen.

Lisätietoja:
Arto Sutinen, konsernin toimitusjohtaja, Savon Voima, 044 703 3130, arto.sutinen@savonvoima.fi
Mikko Uotinen, asiakkuusjohtaja, Ropo Capital, puh 040 500 4339, mikko.uotinen@ropocapital.fi

Savon Voima -konsernin muodostavat Savon Voima Oyj -emoyhtiön ohella sähkön siirtopalveluja tuottava Savon Voima Verkko Oy ja energia-alan sijoituspalveluja tarjoava Savon Voima Salkunhallinta Oy. Savon Voima Oyj:n omistaa Savon Energiaholding Oy, jonka omistajia ovat 21 Savon Voima Verkon jakeluverkon alueella sijaitsevaa kuntaa. www.savonvoima.fi