inPulse Works ja Ropo Capital yhteistyöhön

inPulse Works on aloittanut yhteistyön Ropo Capitalin kanssa. Kumppanuuden myötä inPulse Works tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta hankkia laskujen elinkaaripalvelut jatkossa Ropo Capitalin kautta.

Digitaalinen palvelu sisältää koko laskutusprosessin laskun toimituksesta maksuvalvontaan asti sekä laskujen maksamiseen ja maksuvalvontaan liittyvän asiakaspalvelun. Talouden hallintaan liittyvät uudet palvelut ovat saatavilla muun muassa inWorks-järjestelmää käyttäville kaukolämpö-, maakaasu-, vesi- ja sähkötoimialojen asiakkaille.

Palvelukokonaisuuteen sisältyy laskun toimitus paperi-, sähköposti- tai sähköisenä laskuna sekä maksuvalvonta. Laskut toimitetaan asiakkaille palvelun tilaajan omalla visuaalisella ulkoasulla ja yhteystiedoilla varustettuina. Palvelun käyttökustannukset perustuvat lähetettyjen laskujen määrään. Hintaan sisältyy myös sähköinen arkisto sekä automaattinen muistutus- ja perintäpalvelu.

– Olemme mielissämme saadessamme inPulsesta innovatiivisen kumppanin, jolla on vankka kokemus asiakaspalveluun liittyvien prosessien digitalisoinnista, kertoo Ropo Capitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa.

– Ropo Capitalin kanssa solmittu yhteistyö vastaa hienosti asiakkaittemme tarpeisiin kokonaisvaltaisista palveluista. Kaukolämpö-, maakaasu-, vesi- ja sähköyhtiöt voivat sujuvoittaa toimintaansa ja heidän asiakaspalvelulle jää enemmän aikaa keskittyä saatavien valvonnan sijaan muihin palvelutehtäviin. Kilpailukykyinen palvelun hinnoittelu tuo suoria kustannushyötyjä asiakkaillemme, toteaa inPulsen toimitusjohtaja Juha Rokkanen.

 

Lisätietoja:
Juha Rokkanen, inPulse Works Oy, toimitusjohtaja, 0400 560 977, juha.rokkanen@inpulse.fi
Mikko Uotinen, Ropo Capital, asiakkuusjohtaja, 040 500 4339, mikko.uotinen@ropocapital.fi

 

Ropo Capital on kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluihin erikoistunut yritys. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Yli 8 000 yritystä Suomessa käyttää aktiivisesti palvelujamme. Työllistämme n. 130 talouden ammattilaista ja vuonna 2017 liikevaihtomme ylittää 40 miljoonaa euroa. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa.

inPulse Works on 2010 perustettu, vakaasti kasvava sähköisen asioinnin ja IT-ratkaisujen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Tarjoamme innovatiivisia ja kustannustehokkaita IT-ratkaisuja, joilla asiakkaamme automatisoivat liiketoimintaprosessejaan, asiointipalveluitaan sekä liiketoiminnan raportointia ja seurantaa. Työllistämme noin 60 asiantuntijaa ja liikevaihtomme vuonna 2016 oli 4,9 miljoonaa euroa.