Ropo Capitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa

Artti Aurasmaa Trust Kapitalin toimitusjohtajaksi

Erityisesti kasvun johtamisessa ansioitunut Artti Aurasmaa on nimitetty Trust Kapital Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi. Tehtävä tuo Aurasmaan takaisin talouden toimialalle ja vahvistaa Trust Kapitalin asiantuntijaosaamista mm. rahoitusliiketoiminnan sektorilla. Aurasmaa aloitti tehtävässä 22.8.

Trust Kapital Groupin toimitusjohtajan hakuprosessi on edennyt vauhdikkaasti kesän aikana, ja yhtiön hallitus on tehnyt päätöksen uuden johtajan nimityksestä. Toimitusjohtajan tehtävään on valittu aiemmin esimerkiksi tietokoneiden elinkaaripalveluyritys 3 Step IT:n kasvua pitkäjänteisesti vauhdittanut Artti Aurasmaa. Aurasmaan vahvuudet ovat muun muassa kasvuyritysten johtamisessa, strategiatyössä ja teknologiaan perustuvan palveluliiketoiminnan ymmärryksessä.
40-vuotias Aurasmaa on koulutukseltaan rahoitukseen ja talouteen erikoistunut kauppatieteiden maisteri. Viimeisimmät pari vuotta mies on työskennellyt Stella Kotipalvelut Oy:n toimitusjohtajana.
– Seikkailtuani pari vuotta sosiaali- ja terveyspalveluiden ihmeellisestä maailmassa, olen erittäin innoissani päästessäni palaamaan talous- ja rahoituspalveluiden pariin. Trust Kapitalilla on markkinassa hieno haastajan asema, ja yhtiön kasvuvauhti on ollut aivan poikkeuksellista. On kunnia päästä mukaan Trustin joukkueeseen – vivuttamaan vahvuuksia ja vauhdittamaan kasvua entisestään, Trust Kapitalin tuore toimitusjohtaja Artti Aurasmaa kommentoi.
Taloushallinnon liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluja tarjoavan Trust Kapital -konsernin keskeisimpänä liiketoiminta-alueena ovat laskutuksen ja maksuvalvonnan palveluratkaisut. Tärkeänä painopisteenä ovat myös yritysten laskusaatavien rahoituspalvelut, joihin konserni on laajentanut tarjontaansa viimeisen parin vuoden aikana.
Lähes 90 talouden ammattilaista työllistävä kotimainen Trust Kapital kilpailee markkinoilla teknologisena edelläkävijänä, jonka toimintamallit pohjaavat vahvaan automaatioon. Aurasmaa uskoo digitalisaatioon ja automatisoitujen algoritmien tuomiin mahdollisuuksiin, mutta korostaa erityisesti henkilöstön roolia liiketoiminnan perustana.
– Trust Kapitalin kannattava kasvu on voinut perustua vain oikealla asenteella ja osaamisella varustettuun henkilökuntaan ja voittavaan yrityskulttuuriin. Uskon, että palveluliiketoiminnassa henkilöstö on aina yhtiön tärkein voimavara – Trust Kapitalin vahva teknologiaosaaminen taas mahdollistaa uusien palveluratkaisujen luomisen ja sitä kautta koko markkinan kehittämisen, Aurasmaa kuvailee.
Tavoitteena kasvuloikka seuraavaan kokoluokkaan
Toimitusjohtajan vaihdoksen taustalla on Trust Kapitalin omistuspohjan laajentumisen myötä tehty johdon uudelleenorganisointi. Keväällä 2016 kotimainen pääomasijoittaja Sentica Partners osti osake-enemmistön yhtiöstä ja toimitusjohtajana toiminut, Trust Kapitalin toinen perustajayrittäjä Petri Tukiainen siirtyi yhtiön hallitukseen. Kesän ajan väliaikaisena toimitusjohtajana toimi Trust Kapitalin talousjohtaja Timo Lappi.
– Trust Kapital on siinä kehitysvaiheessa, kun strategiaa ja tavoitteita on hyvä kirkastaa. Myös pääomasijoittajan mukaantulo tarkoittaa aina tietynlaista kasvuvauhdin kiihdyttämistä. Minun vahvuuteni on, että olen elänyt tämän saman vaiheen 3 Step IT:n kanssa. Voin sanoa jo nyt, että Trust Kapitalilla on kaikki edellytykset kasvaa nopeasti seuraavaan kokoluokkaan. Uskon, että toimitusjohtajan tehtävä tulee olemaan todella mielenkiintoinen ja antoisa, Aurasmaa kiteyttää.
Lisätietoja:
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jenni Jantunen, Trust Kapital Group, puh. 044 756 9603, jenni.jantunen@trustkapital.fi

Trust Kapital Group TKG Oy on kotimainen talouden hallintaan liittyvien liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluja tarjoava yritys. Asiakkainamme on lähes 20 000 yritystä Suomessa ja työllistämme noin 90 talouden ammattilaista. Kasvuvauhtimme on ollut viime vuosien aikana noin 40 prosenttia ja viimeisimmällä tilikaudella liikevaihtomme ylitti 10 miljoonaa euroa. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla merkittävä palveluyhtiö ja oman alamme markkinajohtaja Suomessa.