Trust Accounts keskittää tilitoimisto-liiketoimintansa Kuopioon

Trust Kapital -konserniin kuuluva Accounts keskittää tilitoimistoliiketoimintansa Kuopion päätoimipisteeseen. Oulun tilitoimistoliiketoiminta myydään paikalliselle Tilitoimisto Mandaatille, ja Oulun yksikön henkilöstö ja asiakkuudet siirtyvät kaupan mukana uudelle omistajalle.

Liiketoimintakauppa on osa Trust Accountsin keskittämisstrategiaa. Nykyaikaisiin palvelumalleihin ja sähköisen taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut tilitoimistoyhtiö palvelee asiakkaita valtakunnallisesti jatkossa Kuopion päätoimipisteeseen keskitettyjen kirjanpito- ja palkkatiimien avulla.

Keskitetty kirjanpidon ja palkanlaskennan toimintamalli takaa asiakkaille paremman palvelutason sekä vahvistaa palveluiden saatavuutta ja toiminnan tehokkuutta.

Liiketoimintakauppa vahvistetaan 31.7.2016. Kaupassa siirtyviä asiakkaita on tiedotettu asiasta henkilökohtaisesti.