Trust Kapitalin toimitusjohtaja vaihtuu

Trust Kapitalin toimitusjohtaja Petri Tukiainen on kutsuttu yhtiön hallitukseen ja väistyy toimitusjohtajan tehtävästä 9.5.2016. Hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan etsinnän ja hänen odotetaan aloittavan tehtävässä syksyllä.

Trust Kapitalin omistuspohjan laajentamiseen liittyvän yritysjärjestelyn jälkeinen integraatiovaihe on saatu suunnitellusti päätökseen, jonka myötä Petri Tukiainen jättää yhtiön toimitusjohtajan tehtävän ja siirtyy uusiin tehtäviin Trust Kapitalin hallitukseen. Uuden toimitusjohtajan nimitykseen asti toimitusjohtajaksi nimitetään talousjohtaja Timo Lappi. Yhtiön ulkopuolelta rekrytoitavan toimitusjohtajan odotetaan aloittavan aikaisintaan syksyllä.

– Omistuspohjan laajentamiseen liittyvä muutosvaihe on onnistunut arvioitua nopeammin ja yhtiön hallituksen muodostaminen on hyvässä vauhdissa. Hallitukseen siirtyminen tarkoittaa yhtiön operatiivisesta toiminnasta poisjäämistä. Vaikutan kuitenkin vahvasti strategiatyössä ja olen mukana yhtiön taustalla toimivan johdon sparrauskumppanina. Tämä on minulle hyvin mieluinen muutos ja itselleni looginen askel, Petri Tukiainen kommentoi.

Petri Tukiainen väistyy toimitusjohtajan tehtävästä 9.5. ja samalla päivämäärällä toimitusjohtajana aloittaa Timo Lappi.