Oikeudenkäynti-lakimiehen paikka auki

Haemme joukkoomme ammattitaitoista ja yhteistyökykyistä lakimiestä toimimaan konsernimme lainopillisissa tehtävissä. Työskentelet läheisessä yhteistyössä yrityksen asiakaspalvelun kanssa ja toimit konsernin lainopillisena asiantuntijana mm. yrityksen johdon ja tuotekehityksen tukena. 

Työtehtävät:
-oikeudellisen perinnän tehtävät
-yrityksen johdon, tuotekehityksen ja muun konsernin tukeminen ja kouluttaminen lainopillisissa kysymyksissä
-oikeudenkäyntien itsenäinen hoitaminen ja yhteydenpito asiakkaisiin

Odotamme liikejuridiikan, sopimusoikeuden ja insolvenssioikeuden tuntemusta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Hakijan tulee olla luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies ja – avustaja tai asianajaja.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen 30.4. mennessä otsakkeella OIKEUDENKÄYNTILAKIMIES osoitteeseen rekry@trustkapital.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka sijaitsee Kuopiossa, Porvoossa tai Helsingissä.