Haemme palkanlaskijaa Kuopioon

Haemme tilitoimistoomme uutta osaajaa vastaamaan asiakkaidemme palkanlaskennan tehtävistä. Tarjoamme vakituisen työpaikan nykyaikaisen taloushallinnon näköalapaikalla. Hakemukset 25.4. mennessä osoitteeseen rekry@trustaccounts.fi.

Haemme tilitoimistoomme uutta osaajaa vastaamaan asiakkaidemme palkanlaskennan tehtävistä. Tarjoamme vakituisen työpaikan nykyaikaisen taloushallinnon näköalapaikalla.

Trust Accountsissa pääset osaksi kasvavaa Trust Kapital -konsernia, jonka kilpailukyky pohjautuu kokonaisvaltaisten talouden hallinnan ratkaisujen ja korkeatasoisten ohjelmistojen varaan. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, mielenkiintoisia asiakkaita ja erinomaisen sijainnin Kuopion keskustassa. Tukenasi on laaja konserni ja osaava työyhteisö.

Palkanlaskijalta odotamme soveltuvan koulutuksen lisäksi vahvaa kokemukseen perustuvaa osaamista palkkahallinnon tehtävistä, numerotarkkuutta ja kykyä työskennellä sovittujen aikataulujen mukaisesti. Hakemukseen kannattaa liittää tietoa tuntemistasi työehtosopimuksista.

Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista palvelua, joten hyvän osaamispohjan lisäksi palveluhenkisyys, hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikyky ja huolellisuus ovat ominaisuuksia, joita tarvitset menestyäksesi tehtävässä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 2.5. osoitteeseen rekry@trustaccounts.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Tiia Tikanmäki to 21.4. klo 13-15 ja pe 22.4. klo 9-11 välisenä aikana. Puh. 044 740 9347 / Tiia


Trust Accounts on Trust Kapital -konserniin kuuluva auktorisoitu tilitoimisto, jonka palvelutarjonta sisältää laadukkaat tilitoimistopalvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan ja konsultointiin sekä sähköiseen taloushallintoon. Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa ja Oulussa. Konserni työllistää valtakunnallisesti n. 90 työntekijää. www.trustaccounts.fi