Haemme asiakkuusjohtajaa Kuopioon tai Helsinkiin

Trust Kapitalin kasvun myötä haemme asiakkuusjohtajaa vahvistamaan yhtiömme asiantuntijaosaamista B-to-B-ratkaisumyynnissä ja tukemaan kasvutavoitteiden toteutumista. Hakemukset 28.2. mennessä osoitteeseen rekry@trustkapital.fi.

Haemme
ASIAKKUUSJOHTAJA KUOPIOON TAI HELSINKIIN

Trust Kapitalin kasvun myötä haemme asiakkuusjohtajaa vahvistamaan yhtiömme asiantuntijaosaamista B-to-B-ratkaisumyynnissä ja tukemaan kasvutavoitteiden toteutumista. 

Työskentelet osana myyntiämme ja tiiviissä yhteistyössä tietohallinnon, asiakaspalvelun ja viestinnän kanssa. Tehtävänäsi on tuloksekas ratkaisumyynti, jonka painopiste on suurasiakassektorissa. Työ edellyttää pitkäjänteisyyttä ja halua rakentaa asiakkaan liiketoiminnan kannalta parhaiten toimiva kokonaisuus. Osallistut asiakashankintaan, ratkaisukokonaisuuksien rakentamiseen ja lisämyyntiin sekä huolehdit osaltasi asiakkuuksien kehittämisestä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Toivomme sinulta
– monen vuoden kokemusta ratkaisumyynnistä B-to-B-sektorilla
– näyttöjä vaativien projektien menestyksekkäästä läpiviennistä ja asiakkuuksien rakentamisesta
– ratkaisukeskeistä, asiakaslähtöistä ja suunnitelmallista työotetta
– talousprosessien tuntemus, valmiit kontaktiverkostot yrityspäättäjiin ja kaupallinen koulutus katsotaan hakijan eduksi

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakavaraisen kasvuyrityksen palveluksessa sekä tärkeän roolin yrityksemme kasvutarinan jatkamisessa. Tukenasi on laaja konserni ja mukava työyhteisö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 28.2. mennessä osoitteeseen rekry@trustkapital.fi otsakkella ASIAKKUUSJOHTAJA. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Puhelintiedusteluihin emme valitettavasti voi vastata.


Trust Kapital Group on Suomen suurin kotimainen yritystalouden haasteisiin keskittynyt asiantuntijayhtiö. Tärkeimpänä liiketoiminta-alueena ovat taloushallinnon prosesseja automatisoivat laskutuksen ja maksuvalvonnan palveluratkaisut. Toiminta-ajatuksemme perustuu yhden järjestelmän sisällä hoidettuun taloushallinnon kokonaisuuteen ja laskun elinkaaren hallintaan. Konserni työllistää valtakunnallisesti n. 90 työntekijää.