Haemme ohjelmisto-suunnittelijoita Kuopion päätoimipisteeseen

Trust Kapitalin koodaritiimiin haetaan nyt hyviä tyyppejä. Kuopion päätoimipisteessä on avoinna 4 ohjelmistosuunnittelijan paikkaa. Hakemukset 31.1.2016 mennessä rekry@trustkapital.fi.

Haemme Kuopion päätoimipisteeseen neljää
OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA 

Trust Kapital Groupin Kuopion koodaritiimiin haetaan nyt hyviä tyyppejä. Oma ohjelmistotuotanto on yksi yhtiön kilpailukyvyn perusteista, joten mielenkiintoisia töitä ja haasteita riittää.

Meillä tehtävät keskittyvät pitkälti konsernin sisäiseen ohjelmisto- ja palvelukehitykseen, järjestelmien ylläpitoon sekä asiakaskohtaisten räätälöintien tehtailuun. Tehtäviä on mahdollista räätälöidä jonkin verran henkilön oman osaamisen mukaan. Tiimissä hoidetaan yhteisiä kehityshankkeita ja lisäksi jokaisella on omia projekteja, joita työstetään itsenäisesti. Koossa on hyvä porukka – mukavia työkavereita on talo täynnä!

IT:ssä odotetaan aika monipuolista osaamista. Pitää olla kartalla uusista tekniikoista ja pystyä laadukkaaseen työnjälkeen myös kiireisemmässä aikataulussa. Osaamista olisi hyvä olla viimeisimmistä web-ohjelmoinnin suuntauksista sekä seuraavista tekniikoista: PHP, HTML, JavaScript, JQuery, Ajax, XML, MySQL, Linux, Apache, Web Service. Halutaan tyyppi, jonka kanssa voidaan sparrata ja joka vähän haastaa meidän osaamista.

Jos olet kunnianhimoinen niin varmaan kiinnostaa, että pääset kehittämään innovatiivisia palveluratkaisuja vahvasti kasvavan konsernin palveluksessa. Jos ei vakuuttanut, niin innostuisitko meidän hauskasta porukasta ja loistavasta työympäristöstä; toimistolla on mm. oma kuntosali henkilöstön vapaassa käytössä, hieno sauna ja poreallas. Yhteisiä illanviettojakin järjestetään ja lisäksi muita aktiviteetteja.

Haluamme sinut porukkaamme mahdollisimman nopeasti, joten lähetä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2016 osoitteeseen rekry@trustkapital.fi otsikolla OHJELMISTOSUUNNITTELIJA / KUOPIO. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakemusten saavuttua, joten kannattaa toimia heti.

Mietityttääkö joku asia? Lisätietoja voit kysellä hallintopäällikkö Arto Hakkaraiselta ke 13.1., ke 20.1. ja 27.1. klo 9-11 välisenä aikana. Puh. 045 275 8622 / Arto


Trust Kapital Group on Suomen suurin kotimainen yritystalouden haasteisiin keskittynyt asiantuntijayhtiö. Tärkeimpänä liiketoiminta-alueena ovat taloushallinnon prosesseja automatisoivat laskutuksen ja maksuvalvonnan palveluratkaisut. Toiminta-ajatuksemme perustuu yhden järjestelmän sisällä hoidettuun taloushallinnon kokonaisuuteen ja laskun elinkaaren hallintaan. Konserni työllistää valtakunnallisesti n. 90 työntekijää.