Haemme kirjanpitäjää ja palkanlaskijaa Kuopioon

Tilitoimistomme asiakaskanta on vahvassa kasvussa, jonka vuoksi haemme uusia osaajia vastaamaan asiakkaidemme taloushallinnon tehtävistä. Hakemukset 11.2. mennessä rekry@trustaccounts.fi.

Tilitoimistomme asiakaskanta on vahvassa kasvussa, jonka vuoksi haemme uusia osaajia vastaamaan asiakkaidemme taloushallinnon tehtävistä. 

Trust Accountsissa pääset osaksi kasvavaa Trust Kapital -konsernia, jonka kilpailukyky pohjautuu kokonaisvaltaisten talouden hallinnan ratkaisujen ja korkeatasoisten ohjelmistojen varaan. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, mielenkiintoisia asiakkaita ja erinomaisen sijainnin Kuopion keskustassa. Tukenasi on laaja konserni ja osaava työyhteisö.

Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista palvelua, joten hyvän osaamispohjan lisäksi palveluhenkisyys, hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikyky ja tarkkuus ovat ominaisuuksia, joita tarvitset työssä menestyäksesi.

Kirjanpitäjä
Edellytämme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta ja vähintään viiden vuoden kokemusta vaativista kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävistä mielellään tilitoimistoympäristössä. Sinulla on ajantasaiset tiedot kirjanpitolaista ja verotuksesta, osaat laatia itsenäisesti tilinpäätöksen ja omaksut erilaisten järjestelmien käytön nopeasti.

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma kirjanpitäjä, ja työtehtäväsi koostuvat vastuullesi nimettyjen asiakkaiden kuukausittaisesta kirjanpidosta, raportoinnista ja tilinpäätöksestä. Vastaat myös viranomaisraportoinnista ja toimit taloushallinnon asiantuntijana asiakkuuksillesi.

Palkanlaskija
Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi vahvaa kokemukseen perustuvaa osaamista palkkahallinnon tehtävistä, numerotarkkuutta ja kykyä työskennellä sovittujen aikataulujen mukaisesti. Hakemukseen kannattaa liittää tietoa tuntemistasi työehtosopimuksista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 11.2. mennessä osoitteeseen rekry@trustaccounts.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Puhelintiedusteluihin emme valitettavasti voi vastata.


Trust Accounts on Trust Kapital -konserniin kuuluva auktorisoitu tilitoimisto, jonka palvelutarjontaan kuuluu laadukkaat tilitoimistopalvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan ja konsultointiin sekä sähköiseen taloushallintoon. Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa ja Oulussa. www.trustaccounts.fi