Kainuun sanomalehtien laskutus Trust Kapitalille

Alma Median Kainuun sanomalehtiliiketoiminnan ostanut Suomalainen Lehtipaino Oy:n tytäryhtiö SLP Kustannus ulkoistaa yhtiön laskutus- ja maksuvalvontakokonaisuuden kotimaiselle Trust Kapital Groupille. 

Kainuun Sanomia ja useita muita Pohjois-Suomen lehtiä kustantava SLP Kustannus siirtää sanomalehtien laskutuksen, reskontran hoidon ja maksuvalvonnan kotimaiselle talouden hallinnan ulkoistuspalveluihin erikoistuneelle Trust Kapitalille.

Koko lehtiperheen yli 100 000 laskun vuotuinen tilaus- ja ilmoituslaskutus kulkee jatkossa Trust Kapitalin TrustPoint-järjestelmän kautta.

– Kyseessä on laaja yhteistyö, joka sisältää myös laskutus- ja maksuvalvontaprosessin integroinnin tilausten hallinnan, ilmoitusmyynnin ja kirjanpidon kanssa. Manuaaliset työvaiheet on karsittu minimiin ja tiedonsiirto hoidetaan pitkälti automatisoidusti. Uudistus karsii kulujamme merkittävästi ja on tärkeä osa kasvustrategiaamme, SLP Kustannuksen kustannuspäällikkö Erkki Heikkilä kertoo.

Digitaalisuuteen ja automaatioihin perustuvalla palveluratkaisulla tuetaan sanomalehtiyhtiön kasvustrategiaa ja haetaan resurssisäästöjä sekä parannuksia liiketoiminnan kannattavuuteen.

– Vahvaa murrosta elävä kustannustoimiala on meidän kannaltamme erittäin kiinnostava ja panostamme jatkossakin kasvuun tässä sektorissa. Meillä on valmis palvelukokonaisuus, jolla huomioidaan alan erityispiirteet ja haasteet. Automaatiot ovat ratkaisumme kulmakiviä, Trust Kapitalin asiakkuusjohtaja Mikko Uotinen kuvailee.

Lue lisää SLP Kustannukselle toteutetusta palveluratkaisusta:
ropocapital.fi/fi/asiakasratkaisu/slp-kustannus/

Lisätietoja:
SLP Kustannus Oy, kustannuspäällikkö Erkki Heikkilä, puh. 0400 589430, eetu.heikkila@slpmedia.fi
Trust Kapital Group TKG Oy, asiakkuusjohtaja Mikko Uotinen, puh. 040 500 4339, mikko.uotinen@trustkapital.fi

Suomalainen Lehtipaino Oy on kainuulainen perheyhtiö. Konserni työllistää n. 150 henkeä ja toimintaan kuuluvat sanomalehtien kustantamisen lisäksi myös lehtipainoliiketoiminta ja lehtien jakelu. SLP Kustannus on Suomalainen Lehtipaino Oy:n tytäryhtiö ja vastaa maakuntalehti Kainuun Sanomien, kaupunkilehti Koti-Kajaanin sekä tilattavien paikallislehtien Ylä-Kainuun, Kuhmolaisen ja Sotkamo-lehden kustantamisesta. www.suomalainenlehtipaino.fi

Trust Kapital Group on kotimainen talouden hallintaan liittyvien liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluja tarjoava yritys. Asiakkainamme on lähes 20 000 yritystä Suomessa ja työllistämme noin 90 talouden ammattilaista. Liikevaihtomme on noin 8 miljoonaa euroa. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla merkittävä palveluyhtiö ja oman alamme markkinajohtaja Suomessa.