Imatran Seudun Sähkön laskutus ja maksuneuvonta Trustille

Kotimainen Trust Kapital Group on voittanut jälleen merkittävän kilpailutuksen energiasektorilla. Uusimpana asiakkuutena yhtiön laskutus- ja maksuvalvontaratkaisuihin siirtyy Imatran Seudun Sähkö Oy. 

Imatran Seudun Sähkö ulkoistaa laskutuksen, maksuneuvonnan ja reskontran hoidon kotimaiselle talouden hallinnan ja laskutuksen ratkaisuihin erikoistuneelle Trust Kapital Groupille. Laajan palvelusopimuksen myötä Trust Kapital vastaa Imatran Seudun Sähkö Oy:n ja Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy:n asiakkaiden laskujen toimituksesta ja maksuvalvonnasta sekä laskujen sisältöön ja maksamiseen liittyvästä asiakaspalvelusta helmikuusta 2016 lähtien.

– Kumppanuuden avulla voimme tarjota parempaa palvelua nykyasiakkaille ja keskittää omat resurssimme ydinliiketoimintaamme tukeviin osa-alueisiin. Siirrämme henkilöstöresurssiemme painopistettä taloushallinnosta ja asiakaspalvelusta myyntiin, jolloin varmistamme, että olemme jatkossakin kilpailukykyinen kumppani asiakkaillemme, kertoo Imatran Seudun Sähkön energiapalveluiden liiketoimintapäällikkö Jussi Selenius.

Valinnan taustalla on Trust Kapitalin tuottama toimintamalli, joka luo säästöjä, parantaa laskutusprosessin läpinäkyvyyttä ja lisää asiakasyhtiön omaa kontrollia saatavien hallinnassa.

– Kumppanin valinnassa painottui tietysti hinta, mutta myös alusta asti hyvin käyntiin lähtenyt yhteistyö. Meille Ropo Capitalin digiratkaisut ovat tärkeitä lähinnä siksi, että laskumme lähtevät oikein, ajoissa ja ilman manuaalisista työvaiheista johtuvia virheitä. Kotimaisuus on hyvä plussa – jos on mahdollisuus valita niin tietysti mieluummin kotimainen kumppani, Selenius tiivistää.

Lue lisää Imatran Seudun Sähkölle toteutetusta palveluratkaisusta:
ropocapital.fi/fi/asiakasratkaisu/imatran-seudun-sahko-oy/

Imatran Seudun Sähkö Oy on paikallinen, keskisuuri sähköyhtiö, jonka pääasiallinen omistus on yksityisillä henkilöillä ja yrityksillä. Imatran Seudun Sähkö Oy:n konsernin muodostavat emoyhtiö Imatran Seudun Sähkö Oy, tytäryhtiöt Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy, Imatra FNW Oy, Imatran Energia Oy sekä Kaakon Energia Oy. Lisäksi konserniin kuuluu omistusyhteysyritys Suomen Voimatieto Oy. www.issoy.fi

Trust Kapital Group on kotimainen talouden hallintaan liittyvien liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluja tarjoava yritys. Asiakkainamme on lähes 20 000 yritystä Suomessa ja työllistämme noin 90 talouden ammattilaista. Liikevaihtomme on noin 8 miljoonaa euroa. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla merkittävä palveluyhtiö ja oman alamme markkinajohtaja Suomessa.

.