Trust Kapitalille ennätysvuosi

Laskutus-, maksuvalvonta- ja taloushallintopalveluihin erikoistunut Trust Kapital Group panostaa vahvasti automaatioon ja tehokkaisiin sisäisiin prosesseihin, mikä näkyy myös yhtiön tuloksessa. Trust Kapital on kasvanut viimeisten vuosien aikana noin 40 prosentin vuosivauhtia ja viimeisellä tilikaudella yhtiön liikevaihto oli jo yli 8 miljoonaa euroa. Yhtiön asiakkaina on nyt lähes 20 000 yritystä Suomessa.

Suomalaisen Trust Kapital Groupin strategisena tavoitteena on olla laskutus-, maksuvalvonta- ja talouspalvelujen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö on vahvalla kasvu-uralla etenemässä kohti tavoitettaan: Trust Kapital -konsernin liikevaihto kasvoi yli 8 miljoonaan euroon päättyneellä tilikaudella ja liikevoitto oli noin 2,8 miljoonaa euroa.

– Tuloksemme perustana on hyvin tehokas sisäinen toiminta ja automaatio. Hyödynnämme teknologiaa ja sen tuomia mahdollisuuksia kaikin tavoin, jotta palvelumme ovat kilpailukykyisiä ja tehokkaita, eli kaikki manuaaliset toiminnot on kutistettu minimiin.  Näin digitalisaation aikakaudella vahva teknologinen perusta on ainoa tapa luoda uutta kasvua, Trust Kapital Groupin toimitusjohtaja Petri Tukiainen toteaa.

Kasvu vaatii yhtiöltä vakaata uudistumistahtoa ja toimintojen kehittämistä osana arkipäivän johtamista.

– Emme halua toiminnassamme kangistua vanhoihin rutiineihin, vaan toimia alan uudistajana ja haastajana. Käytössämme on uusimmat digitaaliset ratkaisut, joiden avulla voimme tarjota asiakaskentälle kasvun mukaan skaalautuvia palveluja.

Tukiaisen mukaan kotimaisena toimijana Trust Kapital on onnistunut laajentamaan asiakaskuntaansa pk-sektorin lisäksi nyt myös suuryrityksiin, joissa laskutus, saatavienhallinta ja maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu on nähty yhtenä kokonaisuutena. Tämä on tuonut Trust Kapitalille vahvan edun: kun eri toimintojen välisiä integraatioita voidaan vähentää, niin samalla myös laatu paranee ja asiakkaan kustannushyödyt lisääntyvät.

– Uskallamme näyttää avoimesti kokonaisuuden ja sen, mistä koko laskutusketjun kulurakenne muodostuu. Omalla toiminnallamme haastamme myös muut lasku- ja maksuvalvonta-alalla toimivat työskentelemään avoimesti laskutusketjun hallintaan liittyvissä asioissa, Tukiainen toteaa.
Kotimaiseen osaamiseen luotetaan

Asiakaskentällä on ollut jo jonkin aikaa nähtävissä, että kotimaiseen osaamisen luotetaan ja palveluja halutaan hankkia kotimaassa työllistäviltä toimijoilta. Trust Kapitalin Petri Tukiaisen mukaan myös tämä valintaperuste on auttanut yhtiötä kasvamaan.

– Kyllä meille on kunnia-asia huolehtia veronmaksusta kotimaassa ja luottaa vahvasti kotimaiseen osaamiseen. Arvoinamme on tehdä kannattavaa liiketoimintaa, toimia vastuullisesti ja luoda uusia työpaikkoja Suomeen, Tukiainen sanoo.

Tällä hetkellä Trust Kapital -konsernin viidessä toimipisteessä Suomessa työskentelee yhteensä 90 henkilöä. Konserniin kuuluvat laskutus- ja maksunvalvontapalveluihin keskittyvä Trust Kapital, rahoituspalveluja tuottava Trust Finance, tilitoimistopalveluja tarjoava Trust Accounts ja lakiasiainpalveluihin erikoistunut Trust Legal.

Lisätietoja:
Trust Kapital Group TKG Oy, toimitusjohtaja Petri Tukiainen, puh.  045 120 8208, petri.tukiainen@trustkapital.fi
Trust Kapital Group TKG Oy, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jenni Jantunen, puh. 044 756 9603, jenni.jantunen@trustkapital.fi

Trust Kapital Group on rehti, suomalainen laskutus- ja maksuvalvontapalvelujen asiantuntija ja asiakkainamme on lähes 20 000 yritystä Suomessa. Yhtiössämme työskentelee noin 90 talouden ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 8 miljoonaa euroa. Olemme vastuullinen uudistaja ja kotimainen kumppani. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla merkittävä palveluyhtiö, joka on laskutus- ja maksuvalvontapalvelujen markkinajohtaja Suomessa.